
به گزارش صبح شیراز ، مهندس اسماعیل تبادار در دیدار نوروزی با کارکنان استانداری، با تاکید بر اینکه سرمایه انسانی متخصص و کارآمد فراتر از هر سرمایه ای در محسوب می شود، خاطر نشان کرد: همه کشورهایی که راه توسعه را طی کرده اند و در ابعاد مختلف پیشرفته هستند به دارایی سرمایه ی انسانی و نیروهایی که با شایستگی قابلیت ها و ظرفیت ها را خلق کرده و به فعل در آورده اند، تکیه کرده اند.
مهندس تبادار با بیان اینکه نیروی انسانی توانمند، متخصص و متهعد نه تنها خود سرمایه های نهاد ها و سازمان ها هستند، موجب خلق سرمایه در عرصه های مختلف توسعه نیز خواهند شد، افزود: بدون تردید سرمایه انسانی در استانداری مسئولیت راهبری و نظارت را بر عهده دارند و نقش موثر و پر رنگ تری در کارآمدی استانداری ایفا خواهند نمود.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه به ثمر رسیدن هر اقدامی نتیجه کار جمعی و همراهی افراد در یک مجموعه است، گفت: هیچ فردی نمی تواند ادعا کند به تنهایی فعالیتی را به سر انجام می رساند امورات باید با خرد جمعی پیش برود.
وی اظهار داشت استانداری شان حاکمیتی و نظارتی دارد، مجموعه استانداری می تواند بر اساس جایگاه قانونی هدایت و راهبردی مناسبی در سطح استان داشته باشد و این کار بصورت عمده باید توسط بدنه کارشناسی انجام شود.
استاندار فارس گفت: استانداری ها و فرمانداری ها به عنوان نمایندگان عالی دولت اگر به وظایف قانونی خود دقیق عمل کنند ، سیاست عمومی دولت در همه بخش های کشور عملیاتی می شود.
مهندس تبادار از کارمندان مجموعه استانداری فارس خواست برنامه های کاری خود را بر اساس مستندات قانونی و با اشراف و آگاهی به امور در چارچوب برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده و پیگیری انجام دهند.
استاندار فارس با بیان اینکه تنها سخن گفتن از آینده در پیشبرد امور کافی نیست و باید با نگاه به گذشته و بررسی وضع موجود آینده را در نظر گرفت.
وی با تاکید بر اهمیت حقوق شهروندی در برنامه های کلان دولت و همچنین رسیدگی به خواسته ها و مطالبات مردمی، از کارکنان خواست، در چارچوب قانون خواسته های مردم را پیگیری نمایند و تسهیل گر امور مراجعات باشند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، در ابتدای جلسه تعدادی از کارمندان خانم و آقا نقطه نظرات و دیدگاهای خود را پیرامون موضوعات ارائه نموند.
قوانین دیدگاه