آیتالله اسدالله ایمانی در نشست و دیدار رئیس جمهور با نخبگان فارس اظهار داشت: این انتظار و استدعا از رئیسجمهور و هیئت دولت است که استعدادهای فارس بهویژه در بخش خصوصی را شناسایی و فضای کار و تلاش را به وجود آورند که اینان میتوانند بار سنگین دولت را بردارند.
وی افزود: استان فارس با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای فراوانی که در آن نهفته است محل همدلی و همزبانی بین مسئولان و مردم بوده و هست.
امام جمعه شیراز ادامه داد: روحانیت این استان برای نشر فرهنگ متعالی اسلام در حال کار و تلاش بوده و سایر اقشار از هنرمندان، کارگران، فرهنگیان، نظامیان، بانوان و ... در این استان برای آبادانی کشور و تحقق اهداف بلند نظام آمادگی و ظرفیت دارند.
آیتالله ایمانی اضافه کرد: استان فارس میتواند در طب الکترونیک بیش از آنچه تاکنون بوده موثر باشد و در عرصه بهداشت و درمان با توجه به سابقه خیران و پزشکان توانمند آن وضعیت فارس بسیار خوب است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی فارس تصریح کرد: فارس در عرصه فرهنگ و ادب به سبب حضور ادیبان، فرهنگوران و انجمنهای ادبی، در گسترش فرهنگ فارسی و هنر ایرانی اسلامی دارای استعدادهای قابل ملاحظه و دستنخورده است.
آیتالله ایمانی خاطرنشان کرد: در حوزه امنیت غذایی با وجود خشکسالیها استان پاسخگوی بیش از ۱۰ درصد نیاز به محصولات کشاورزی کشور است و در زمینه گردشگری، پزشکی و سایر موارد نیز این استان یک مجموعه کامل را به خود اختصاص داده است.
به گفته وی، اهالی فارس در دوران دفاع مقدس تمام و کمال و بدون کم و کاست مشغول دفاع و مقابله با متجاوز بودند که حضور ۱۵ هزار شهید گرانقدر، شاهدی بر این سخن است.
نماینده ولی فقیه در فارس ابراز داشت: در طول دفاع مقدس دو لشگر و تیپهای مستقل در خدمت مقابله با ستمگران و دفاع از حق و حقیقت بودند.
آیت الله ایمانی در پایان گفت: فارس در عرصه صنعت نیز میتواند در صنایع تبدیلی، مخابرات، مواد پروفیلی و معدنی جایگاه بلندی داشته باشد اما به سبب موانع مختلف این حرکت به کندی در حال رشد و بالندگی است.
قوانین دیدگاه